Si diumenge vinent, dia 26 de novembre, voleu fer un tast de les delícies gastronòmiques de la Franja de Ponent, acudiu a Calaceit, a la seu de la Institució Cultural de la Franja de Ponent, on es celebrarà la Primera Festa de la Cuina de la Franja de Ponent.
Durant tot el matí, d’11 a 1, hi tindreu productes de la terra, dolços de la Ribagorça, la Llitera, el Baix Cinca i el Matarranya, vins i licors i, per arrodonir-ho ens esperarà un àpat de demostració al restaurant La Fonda de Calaceit.
Però si ens delejarem el gust també enriquirem el nostre coneixement amb la conferència que, a les 11 del matí, per començar, ens oferiran conjuntament l’historiador Oriol Junqueras i l’historiador i professor de gastronomia Jaume Fàbrega: “Cuina, història i patrimoni”.
Serà exquisit. No us ho podeu perdre.
El programa detallat